Salibandykausi lähenee loppujaan. Tsemppiä kaikille loppupeleihin!

Salibandykausi lähenee loppujaan, mutta vielä saamme muutamista sarjapeleistä nauttia. Huikea kausi on ollut, tsemppiä kaikille loppupeleihin!

Seuran PÄÄTTÄJÄISIÄ juhlitaan 3.5. klo: 17.00-19.00 Lukion Foorumilla.

Ilmoittauduthan päätäjäisiin oman ryhmäsi Seuramapissa.

Huhtikuussa vielä avoimet harjoitukset ryhmissä, joissa pelaajahaut

UUSI 03/04 syntyneiden joukkue on muodostettu ja ensi syksynä lähdemme uudella joukkueella sarjapeleihin. Joukkueen harjoituksiin voi kevään aikana tulla tutustumaan, mikäli kilpasarjapelaaminen kiinnostaa ja laji entuudestaan tuttu. Myös maalivahtia kaivataan.
Kysy lisää: scweikot (a) gmail.com

Myös 2006 syntyneitä (muutama 05-syntynyt) etsitään joukkoon. Muutamia lajikokemuksen omaavia pelaajia etsitään kilpatavoitteilla treenaavaan ja pelaavaan ryhmään; kevään aikana saa tulla tutustumaan ilmaiseksi. Paikkoja rajoiteusti, joten ota yhteyttä pian: scweikot (a) gmail.com

2008 syntyneisiin mahtuu muutama uusi pelaaja ensi kaudelle heidän siirtyessä pelaamaan jo 5-vs-5 pelejä. 08-syntyneillä on kilpasarjassa pelaava joukkue ja haastesarjassa pelaava joukkue; harjoituksiin saa tulla tutustumaan kevään aikana.
Paikkoja rajoitetusti.