Tiedote seurakuvien julkaisusta

Hyvä junioriurheilijan huoltaja,

Seuranne kuvat on julkaistu, ja kuvat ovat nähtävissä Oma Designin verkkopalvelussa henkilökohtaisilla tunnuksilla. Olemme lähettäneet perheille viestin kuvien valmistumisesta.

Jos et ole saanut linkkiä kuviin, tai sinulla ei ole kuvauksista saatua kuvaustunnusta, olethan yhteydessä Oma Designin asiakaspalveluun sähköpostitse. Mainitse viestissä seuran nimi, pelaajan nimi ja ikäryhmä/joukkue, niin lähetämme sinulle tunnuksesi.

EMAIL: tunnushukassa@omadesign.zendesk.com

Jos tunnuksella näkyvässä kuvavalikoimassa on puutteita tai virheitä, olethan yhteydessä Oma Designin asiakaspalveluun sähköpostitse. Mainitse viestissä seuran nimi, pelaajan nimi ja ikäryhmä/joukkue sekä havaitsemasi puutteet tai virheet.

EMAIL: puuttuvatkuvat@omadesign.zendesk.com

Muistathan, että kuvien luvaton kopiointi verkkopalvelusta on Suomen tekijänoikeuslain nojalla rangaistava teko, ja kuvien luvattomasta käytöstä voidaan lähettää korvausvaatimus.

Tilattujen kuvien toimitusaika kotiin on noin 7 arkipäivää. Erikoiskuvatuotteiden (esim. mukit, julisteet, canvas-taulut) toimitusaika on noin 14 arkipäivää.

Kuvien julkaisuhetkellä oleva hinnasto on voimassa verkkokaupassa näkyvään päivämäärään saakka. Tämän jälkeen hintoihin saattaa tulla muutoksia.

P.S. Verkkokaupassamme on nyt mahdollista tilata itse otettuun kuvaan samat upeat designit kuin meidän ottamiimme kuviin. Lataa kuvavalikoimaan esimerkiksi kuva pelistä tai kilpailuista ja valitse kuvaan mieleisesi design.

Koko tiedote kuvana: