Weikkojen liikuntarastit Rapolan kulttuurimaisemissa

Weikkojen liikuntarastit ovat heinäkuun Rapolan kulttuurimaisemissa. Weikkorastien tarkoitus on innostaa koko perhettä nauttimaan Valkeakosken upeista lenkkimaastoista. Sekä tietysti kannustaa seuramme junioreita omatoimiseen kesäharjoitteluun.

Rapolarasteista löytyy upeiden luonnonkauniiden lenkkimaastojen lisäksi porrastreeni ja mäkitreeni. Treeneistä voi tehdä itselle sopivan eri pituisilla kierroksilla,ja reitin voi mennä kävellen, hölkäten tai juosten.

SC Weikot arpovat rasteille osallistuvien kesken yhteistyökumppaneiden palkintoja. Kilpailuun voi osallistua instagramissa, ottamalla reitiltä kuva, ja tägäämällä
@scweikotfloorball @maaseutumaistuu @tehosport @sportiavalkeakoski @voipaala
@kiiltokoti

Toivottavasti Rapolarasteille saadaan paljon iloisia lenkkeilijöitä nauttimaan kesästä ja liikunnan ilosta.